Schoonheidsbehandeling

Mooier bij eefje

In onze salon bieden we jou een compleet behandelpakket!
Wij helpen je graag met het MOOIER maken van je haar, huid, nagels en voeten!

Om je look compleet is ook één van onze favoriete behandelingen make-up! We werken met het mooie Italiaanse merk 'Karaja' en bieden een complete make-up lijn, ook voor thuisgebruik. Wil je tips voor je huid- en haarverzorging? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een goed advies is geheel vrijblijvend.

Kortom bij ons ben je van harte welkom! Zowel dames, heren en kinderen. We ontvangen je graag in een gezellige en ontspannen sfeer.

Een kopje koffie of thee staat klaar!
Hopelijk tot snel.

Mayke, Elske en Eefje

Het team

Schoonheidsbehandeling

EEFJE

Mijn naam is Eefje, als eigenaresse ben ik in 2011 begonnen met mijn salon "Mooier bij Eefje". Na het volgen van de beroepsopleidingen als haarstyliste en schoonheidsspecialiste heb ik veel werkervaring opgedaan in verschillende haar- en beautysalons.

Daarna werd het tijd om voor mezelf te starten. Ook behaalde ik in deze periode mijn diploma als  visagiste en werd het plaatje compleet!

In 2017 is mijn zoontje Noah geboren en ben ik parttime gaan werken. Met mijn collega's Mayke en Elske vormen we nu een heel fijn team. Elske zorgt met haar jarenlange ervaring in het kappersvak voor de mooiste haarkleuringen en kapsels. Mayke maakt het totaalplaatje van jou 'look' compleet met het geven van nagel- en pedicurebehandelingen. Hierdoor is ons behandelmenu nog meer uitgebreid.

Het leukste aan ons vak vind ik toch echt wel het totaalplaatje! Iemand weer stralend de deur uit laten gaan met een leuke coupe en het liefst nog met een mooie make-up. Ook om de klant even dat momentje van ontspanning te geven in de salon, dat geeft me een heel goed gevoel!

Ik ben er op dinsdag en woensdag van 9u tot 18u en op vrijdag en zaterdag van 9u tot 12u.
Hopelijk zien we je snel! 

Schoonheidsbehandeling

MAYKE

Mijn naam is Mayke en ik woon in Reusel. Vanaf december 2018 ben ik werkzaam bij Mooier bij Eefje. Ik heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste behaald en wilde graag meer. Hierdoor ben ik gestart met een opleiding voor pedicure en doorgegaan voor medisch pedicure voor net wat meer uitdaging. 
Ik zorg er graag voor dat alle klanten weer met mooie handen en verzorgde voeten naar buiten gaan. Maar voor de styling van je wenkbrauwen kan je ook bij mij terecht. 

Ik vind alles aan mijn werk leuk, het contact met de klant, hoe blij iedereen weer de deur uit gaat, het verschil dat je al kan maken met een stukje advies en begeleiding, daar doe ik het voor! 

Wil je graag een afspraak voor gellak, gelnagels, een pedicure en mooie wenkbrauwen? Neem contact met ons op! Elke dinsdag, donderdag en zaterdag ben ik in de salon aanwezig. Op deze dagen kun je een afspraak bij me inplannen. Komt overdag niet goed uit? Dan is het ook mogelijk op dinsdag of donderdagavond.

Schoonheidsbehandeling

ELSKE

Mijn naam is Elske en ik woon in Reusel. Na 19 jaar gewerkt te hebben in verschillende salons in de Kempen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Daarom ben ik in november 2020 als haarstyliste aan de slag gegaan bij 'Mooier bij Eefje'.

Ik vind het erg leuk om klanten te voorzien van een mooie coupe, met daarbij een eerlijk en passend advies. Veel voldoening krijg ik als iedereen zich mooi voelt en met een fijn gevoel de salon verlaat.

Ik ben er op dinsdag en donderdag en kun je overdag niet, dan sta ik donderdagavond ook voor jullie klaar!

Hopelijk tot snel in de salon!

Supplies