Workshops

Wilt u graag leren hoe u zelf handig kan worden op het gebied van uw eigen uiterlijke verzorging? Bij Mooier bij Eefje kunt u ook terecht voor workshops!

Momenteel kunt u bij mij terecht voor een Workshop Visagie.
Als specialiste krijg ik vaak vragen over het aanbrengen van een mooie make-up. Hoe bepaal je bijvoorbeeld de kleur van je foundation? Of Hoe breng je op een makkelijke manier een oog make-up aan? En welke kleurtinten passen eigenlijk bij je? Al dit soort vragen worden beantwoord in de workshop visagie, waarbij natuurlijk ruimte is voor alles wat u zich afvraagt rondom het aanbrengen van uw make-up! De workshop doet je versteld staan dat je ook zelf handig kan worden met make-up door middel van de juiste tips!

Meer informatie over deze workshop vindt u verder op deze pagina.

Workshops visagie

Workshop Visagie

Altijd al willen leren hoe je jezelf met een paar simpele handelingen op een mooie manier opmaakt? Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor bijv. een vrijgezellendag of teamuitje? Of heb je gewoon zin in een gezellige dag/avond met vriendinnen, moeders of collega’s? Dit is je kans!

Wat kun je in deze workshop verwachten?

  • De nieuwste make-up trends
  • Het aanbrengen van een eyeliner
  • Het aanbrengen van een mooie naturel make-up
  • Het aanbrengen van een feestelijke make-up
  • Welke make-up producten bij jouw huidtype passen
  • Welke kleurtinten bij jou passen
  • En natuurlijk alles wat je verder over visagie wilt weten!

KOSTEN: € 35, - per persoon (minimaal 5 personen)

Je hoeft zelf niets mee te nemen, voor iedereen is er een spiegel aanwezig. Prijs incl. gebruik van materialen, make-up en professioneel penselenset voor thuisgebruik en naslagwerk.

Visagie Visagie

U kunt me altijd bellen voor extra informatie of vragen!

Neem contact op!