Schoonheidsbehandeling

Mooier bij eefje

In onze salon bieden we jou een compleet behandelpakket!
Wij helpen je graag met het MOOIER maken van je haar, huid, nagels en voeten!

Om je look compleet is ook één van onze favoriete behandelingen make-up! We werken met het mooie Italiaanse merk 'Karaja' en bieden een complete make-up lijn, ook voor thuisgebruik. Wil je tips voor je huid- en haarverzorging? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een goed advies is geheel vrijblijvend.

Kortom bij ons ben je van harte welkom! Zowel dames, heren en kinderen. We ontvangen je graag in een gezellige en ontspannen sfeer.

Een kopje koffie of thee staat klaar!
Hopelijk tot snel.

Mayke en Eefje

Het team

Schoonheidsbehandeling

EEFJE

Mijn naam is Eefje, als eigenaresse ben ik in 2011 begonnen met mijn salon "Mooier bij Eefje". Na het volgen van de beroepsopleidingen als haarstyliste en schoonheidsspecialiste heb ik veel werkervaring opgedaan in verschillende haar- en beautysalons.

Daarna werd het tijd om voor mezelf te starten. Ook behaalde ik in deze periode mijn diploma als  visagiste en werd het plaatje compleet!

In 2017 is mijn zoontje Noah geboren en ben ik parttime gaan werken. Mijn collega Mayke geeft nu de perfecte aanvulling in mijn salon met het geven van nagel- en pedicurebehandelingen. Hierdoor is ons behandelmenu nog meer uitgebreid!

Het leukste aan ons vak vind ik toch echt wel het totaalplaatje! Iemand weer stralend de deur uit laten gaan met een leuke coupe en het liefst nog met een mooie make-up. Ook om de klant even dat momentje van ontspanning te geven in de salon, dat geeft me een heel goed gevoel!

Ik ben er op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 18u.
Hopelijk zien we je snel! 

Schoonheidsbehandeling

MAYKE

Mijn naam is Mayke, ik ben 22 jaar en woon in Reusel. Vanaf december 2018 ben ik werkzaam bij Mooier bij Eefje. Ik heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste behaald en wilde graag meer. Hierdoor ben ik gestart met een opleiding voor pedicure en doorgegaan voor medisch pedicure voor net wat meer uitdaging. 
Ik zorg er graag voor dat alle klanten weer met mooie handen en verzorgde voeten naar buiten gaan. Maar voor de styling van je wenkbrauwen kan je ook bij mij terecht. 

Ik vind alles aan mijn werk leuk, het contact met de klant, hoe blij iedereen weer de deur uit gaat, het verschil dat je al kan maken met een stukje advies en begeleiding, daar doe ik het voor! 

Wil je graag een afspraak voor gellak, gelnagels, een pedicure en mooie wenkbrauwen? Neem contact met ons op! Elke woensdag, donderdag en zaterdag ben ik in de salon aanwezig. Op deze dagen kun je een afspraak bij me inplannen. Komt overdag niet goed uit? Dan is het ook mogelijk op woensdag of donderdagavond.

Supplies